Freelance Marketing

Diensten

Hoe belangrijk is marketing voor jouw bedrijf? Misschien besteed je hier al wat aandacht aan of misschien nog helemaal niet. Er liggen altijd nog kansen!

Denk aan je vindbaarheid online, via een website of social media. Of heb je eigenlijk nog geen goede foto’s van jouw bedrijf of producten? Bekijk hieronder wat freelance marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.

Creatieve Marketing

Met welk creatieve diensten kan ik jouw bedrijf helpen?

Fotografie

Professioneel en overtuigend overkomen met jouw onderneming? Het staat of valt met de beelden die je gebruikt, aangezien je potentiële klant dit als eerste ziet. Zorg dus dat je investeert in fotografie! Ik voorzie je graag van:

– Sfeerfotografie

– Portretfotografie

– Productfotografie

Huisstijl ontwerpen

Herkenbaarheid is essentieel om top-of-mind te blijven bij jouw (potentiële) klanten. Je bedrijfsnaam is uiteraard enorm belangrijk. Maar ook een onderscheidend logo, kleuren en lettertypes dragen bij aan herkenbaarheid. Ik ontwikkel graag een sterke huisstijl voor jouw bedrijf.

– Logo

– Kleurenschema

– Lettertypes

Brochure ontwerpen

Een brochure, fysiek of digitaal, is nog altijd een belangrijk promotiemiddel. Het geeft een mooi overzicht van de producten of diensten de je aanbiedt. Bovendien kun je jouw onderneming sterk en bondig laten zien aan (potentiële) klanten. 

– Brochure geschikt voor drukwerk

– Brochure geschikt voor digitaal gebruikt (interactief)

Online Marketing

Met welk online diensten kan ik jouw bedrijf helpen?

Website optimaliseren

Hoe vindbaar is jouw bedrijf online? Heb je al een mooie website, maar blijven de websitebezoekers en dus klanten uit? Het kan altijd beter! Ik optimaliseer bijvoorbeeld deze onderdelen van jouw website:

– Fris design voor jouw website

– Herschreven teksten naar zoekgedrag van jouw doelgroep

– Implementatie & rapportages Google Analytics

Social media management

Is jouw bedrijf nog niet actief op social media? Of heb je te weinig tijd of inspiratie om deze kanalen te benutten? Social media is essentieel om je bedrijf op de kaart te zetten. Kom dichter bij jouw (potentiële) klanten! Ik ga aan de slag met het inrichten en bijhouden van de sociale kanalen van jouw bedrijf.

– LinkedIn

– Facebook

– Instagram

Als freelance marketeer ga ik graag aan de slag met jouw marketingkansen! Samen bekijken we welke freelance marketing diensten passen bij jouw bedrijf. 

Hulp nodig met een freelance marketing vraagstuk?

Hulp nodig met een freelance marketing vraagstuk?

Neem vrijblijvend contact op.